Táplálkozás Diéta

Cikkek:

 

Könyv, könyvrészlet:
  • 1. Dr. Zoltán Örs Tamás (főszerk.) Dr. Barna Mária (szerk). Általános dietetikai ismeretek –Egészségügyi felsőoktatási záróvizsga tesztkérdés-gyűjtemény, 14. fejezet 177-227.o. Bíró Gy., Szépvölgyi G-né., Mák E.: Táplálkozástudomány, táplálkozáspolitika, táplálkozás-epidemiológia Medicina Könyvkiadó, Budapest, 1999.
  • 2.Bencsik, K.; Mák, E.: Hogy fel ne menjen a pumpa – A magasvérnyomásról, Focus Vitalis Kiadó, Budapest, 2003.
  • 3.Mák, E.; Neducza, J.: Fitnes-diéta, Focus Vitalis Kiadó, Budapest, 2003.
  • 4.Bencsik, K.; Fehér, F-né.; Horváth, G; Mák, E.; Varga, Zs.: Mit? Mivel? Hogyan? Ételkészítési technológia és kolloidika (szerk: Bencsik K.) , főiskolai jegyzet Semmelweis Egyetem Eü. Fk. Budapest 2003.
  • 5.Bencsik, K.; Fehér, F-né.; Mák, E.: Közétkeztetési szakácskönyv, főiskolai jegyzet, Semmelweis Egyetem Eü. Fk. Budapest 2004.
  • 6.Veresné Bálint M (szerk): Gyakorlati dietetika – 1/3 fejezet, 33-42o.: Mák, E.: A diétás étlaptervezés módszere, szempontjai, Semmelweis Egyetem Eü. Fk. Budapest 2004. Fehér F-né.,
  • 7.Mák E.: Táplálkozástani alapismeretek a csecsemő és gyermekgondozásban, főiskolai jegyzet, Semmelweis Egyetem Eü. Fk. Budapest 2006.